torsdag 13 maj 2010

Inte nöjd med dina resultat inom MLM?

Vad behövs egentligen för att lyckas inom MLM?

Det är naturligtvis massor med faktorer som påverkar det resultat som man kan förväntas uppnå inom sitt MLM-företag. Förutom att DU måste ha bestämt dig att ta det på allvar och att det handlar om att lära sig ett nytt Yrke, att bli ett proffs inom Multi Level Marketing.

Hanterar man det som en hobby, så får man inte förvänta sig att det blir stora passiva inkomster..
Men, det finns faktorer som ligger utanför ditt eget ansvar som påverkar hur enkelt det är för dig att bli ett proffs:
Ett företag med en produkt som vem som helst kan använda och som man använder regelbundet, så att det blir konsumtion. Det är ju konsumtion som genererar omsättning som ger bonus tillbaka.

Inom företaget måste det finnas kunskapen och erfarenheten av att bygga stora organisationer, i massor med olika länder med olika kulturer, och regler.

Det behövs starka ledare som verkligen tar hand om utvecklingen av din organisation i ditt land. Finns det inte mångårig kunskap på plats i ditt land, så är det svårt.
Ett system som verkligen alla kan följa, och lära sig steg för steg, så att den som vill, snabbt kommer igång och kan arbeta på samma sätt som du gör.

Jag har själv lärt mig massor av en MLM guru som heter Randy Gage, som är sponsor till vår teamledare i Sverige. Jag har personligen träffat Randy Gage ett par gånger och han vet verkligen hur man skall bygga en organisation. Inte bara i sitt eget land utan över hela världen.

Lär dig det du behöver genom att beställa Randys Book:

Making the First Circle Work

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar